LED 4K UHD TV 50" TX-50GX810E

Flere visninger

LED 4K UHD TV 50" TX-50GX810E

Denne 2019 4K LED TV-en med HDR Bright Panel Plus sørger for at bildet avslører alle detaljer i 4K-oppløsning. De dynamiske metadatateknologiene Dolby Vision og HDR10+ gir nøyaktig gjengivelse scene-for-scene mens Dolby Atmos transporterer deg inn i historien med fantastisk realisme.

HCX-prosessor
HCX-prosessoren representerer høydepunktet i Panasonics bildebehandling. Skapt på grunnlag av kunnskaper om farge, svartnivå og lysstyrke, som vi har lært fra våre plasma TV-er og profesjonelt kringkastingsutstyr, har systemet også blitt fininnstilt av en Hollywood-fargeekspert for å levere bildekvalitet som passer filmskaperens visjon. 

HDR10+/ Dolby Vison støttes
Våre nye TV-er støtter avspilling av begge nestegenerasjons "Dynamic Metadata" HDR-standarder: HDR10+ og Dolby Vision™. De støtter selvfølgelig også tradisjonell HDR10 og Hybrid Log-Gamma, så brukere kan se et stort utvalg HDR-innhold. 

Dolby Atmos® støttet
Med ny støtte for de toppmoderne lydformatene Dolby Atmos, høres lyden fra alle retninger, inkludert over hodet. Kraftig, dynamisk lyd beveger seg i 3D-rom for å bringe deg inn i en spennende filmaktig opplevelse. 

Bluetooth Audio Link
Panasonic Bluetooth Audio Link-funksjonen kobles lett til en trådløs høyttaler via Bluetooth®-teknologi for å levere kraftig lyd uten behov for kompliserte innstillinger. Flott for å lytte til musikk ved høyt lydnivå og høy bildekvalitet. Musikkinnhold fra en smarttelefon eller nettbrett kan også spilles av på TV-høyttalerne. Og musikk med et høyt lydnivå kan spilles på TV-høyttalerne selv på rom som ikke er utstyrt med et lydanlegg. 

Enkel TV-betjening uten fjernkontroll
Panasonic-TV-er gir deg håndfri betjening fra en Amazon Alexa eller Google Assistant-aktivert enhet. En rekke operasjoner, for eksempel å slå strømmen på eller av og endre kanal eller volum, kan utføres med stemmen din uten å måtte bruke fjernkontrollen. Det er lett å betjene TV-en med talekommandoer mens du lager mat eller gjøre deg klar til å forlate huset. 

  • Model ID: TX-50GX810E.
  • Visible Screen Size (diagonal): 126 cm / 50 inches.
  • Screen Resolution: 3840 x 2160.
  • Dimensions: (without stand) 1120 x 651 x 62 mm (with stand) 1120 x 651 x 62 mm.
  • Weight: 16 kg.

Tilgjengelighet: Finnes på lager

7999 ,-