Skjeggtrimmer series 5000 BT5515/15

Flere visninger

Skjeggtrimmer series 5000 BT5515/15

Jevn trimming i et enkelt drag. Philips 5000-serie gir en effektiv trimming med et jevnt og plettfritt resultat. Dette er takket være Lift & Trim PRO-systemet, som løfter opp hårstråene og gjør at de dobbelslipte bladene enklere kommer til og kan gi en jevn trimming i ett enkelt drag. Denne modellen har 40 lengdeinnstillinger fra 0,2 til 40 mm og leveres med en presisjonstrimmer, trimmekam, ladestativ og et hardt oppbervaingsetui.

Løfter opp liggende skjeggstrå til optimal kuttestilling

Trim nøyaktig, jevnt og raskt i ett enkelt drag med det innebygde Lift & Trim PRO-systemet. Systemet løfter opp hvert skjeggstrå til optimal kuttestilling.

Nøyaktig og skarp trimming med selvslipende metallblad

De rustfrie stålbladene er dobbeltslipte og skjærer gjennom den tykkeste skjeggveksten. De sliper seg selv ved at de børstes lett mot hverandre. Du trenger derfor aldri bytte dem eller olje dem.

40 lengdeinnstillinger fra 0,4 til 20 mm

Juster kammene med zoomhjulet til ønsket trimmelengde for å få den skjeggstilen du vil ha. Bruk den korte trimmekammen for lengdeinnstillinger fra 0,4 til 10 mm eller den lange trimmekammen for lengdeinnstillinger fra 10 til 20 mm.

  • 2 års garanti.

Tilgjengelighet: Finnes på lager

799 ,-