SoundSport trådløse hodetelefoner, Bose

Flere visninger

SoundSport trådløse hodetelefoner, Bose

StayHear+ Sport-proppene er utformet for ypperlig komfort og stabilitet med et mykt silikonmateriale og en unik form som sitter skånsomt i øret, uten ledninger som hindrer deg slik at du kan holde deg i bevegelse.

Bluetooth - og NFC-sammenkobling gjør det mulig å koble til enhetene dine trådløst og enkelt. Bruk fjernkontrollen på ledningen til å besvare anrop, styre volumet og hoppe over eller pause spor. Gratisappen Bose Connect håndterer alle tilkoblinger med et intuitivt grafisk grensesnitt. Når hodetelefonene er sammenkoblet med flere enheter, bytter de automatisk mellom dem når du vil. SoundSport trådløse hodetelefoner tåler både svett og regn og er utstyrt med et Litium-ion-batteri med opptil 6 timers batterivarighet per lading.

 

Produktfunktioner:

- StayHear+ Sport-proppene er utformet for ypperlig komfort og stabilitet med et mykt silikonmateriale og en unik form som sitter skånsomt i øret.
- Bluetooth - og NFC-sammenkobling gjør det mulig å koble til enhetene dine trådløst.
- Volumoptimalisert EQ gir deg balansert lydytelse ved alle lydstyrker.
- Litium-ion-batteri med opptil 6 timers batterivarighet per lading.
- Bose Connect-appen gjør det enklere å administrere sammenkoblede enheter og gir deg en mer personlig brukeropplevelse.
- Kompatible med både Apple og Android. 

Tilgjengelighet: Finnes på lager

1599 ,-

Velg modell:

* Obligatoriske felt

1599 ,-